Professzionális termékek svédországból

CLINICCARE FILOZÓFIA

Katartist ClinicCare Termékek

Az egyedülállóan magas aktív összetevő arányának, valamint a kutatásban és gyártásban alkalmazott forradalmi eljárásoknak köszönhetően a ClinicCare professzionális kozmetikum megváltoztatja a bőr struktúráját és funkcióját.

Eltérően a hagyományos kozmetikai termékektől, eredményesen csökkenti a ráncokat, hatékony megoldást biztosít az akné- és hiperpigmentációs problémákra, javítja és megelőzi a környezet vagy a dohányzás okozta bőrkárosodásokat.

A siker titka az egyedi, forradalmi összetevők erejében rejlik:

acid-hialuronic-logoKIS MOLEKULASÚLYÚ HYALURONSAV (LMWHA)

Bizonyított, hogy a kis molekulasúlyú hyaluronsav (LMWHA) fontos szerepet játszik a bőr számára szükséges és lényeges enzimek számának növekedésében valamint az egészséges kinézetű bőr kialakulásában. Ugyanakkor a kis molekulasúlyú hyaluronsav az egészséges bőr karbantartása szempontjából is kulcsfontosságú. Aktívan segíti a sejtdifferenciálódást (amikor az új sejtek kialakulnak az epidermális őssejtekben, és elindulnak a bőrfelszín felé, majd végül elhalt sejtekké válnak és lehámlanak). A különböző környezeti és kémiai tényezők hatására ebben a folyamatban egyensúlyhiány alakulhat ki. A kis molekulasúlyú hyaluronsav hozzásegít az egyensúly helyreállításához – ezáltal szabályozva a bőr egészséges működését.

acid-comlex-logoSELYEM PEPTIDEK

A selyem peptidek 18 aminosavat tartalmaznak. Kis molekulasúlyuknak köszönhetően a vízben teljesen feloldódnak, és a legkönnyebben képesek bejutni a bőr mélyebb rétegeibe is. A bőrbe bejutott selyempeptidek biztosítják a bőr megfelelő hidratáltságát, simaságát, fényét és rugalmasságát. Selymes, finom tapintást biztosítanak a bőrnek.

factori-crestereNÖVEKEDÉSI FAKTOROK

A növekedési faktor olyan, a természetben előforduló anyag, ami serkenti a sejtek növekedését, szaporodását és differenciálódását. A növekedési faktorok fontos szerepet játszanak számos sejtszintű folyamat szabályozásában.

nano-encapsulated-logoNANO-BEÁGYAZÁS

A nano-beágyazás technológia növeli a hatóanyagok bőrbe való behatolásának hatékonyságát. Mi több, a nano-beágyazásnak köszönhetően a molekulák védve vannak az endogén proteázok ellen. A nano-beágyazás előnyei: nagy stabilitás a kétrétegű struktúra által, magas homogenitás: a részecske átlagos átmérője 140 nanométer, a részecskék több mint 80%-a 100 nanométernél kisebb

Multifunkcionális
termékek

EGF EXTRA GLOW – BŐRFIATALÍTÓ, HIPERPIGMENTÁCIÓ ELLENI TERMÉKCSALÁD

CLinicCare EGF EXTRA GLOW - Bőrfiatalító, hiperpigmentáció elleni termékcsalád
A ClinicCare komplett arcápoló termékcsaládot fejlesztett ki azok számára, akik pigmentproblémákkal küzdenek. 30 év felett egyéb bőrprobléma hiányában minden hölgy számára javasolt a pigmentfolt elleni készítmények használata megelőzési céllal. A komplett multifunkcionális termékcsalád egy szérumból, egy esszenciából és egy liquid-ből áll, amit igény szerint kiegészíthet a tápláló arcmaszkkal, a fényvédő krémmel vagy akár a szemránckrémmel. A pigmentfolt-elleni termékcsalád nem kimondottan halványítja a bőrt, hanem segít kialakítani az egészségesen egységes bőrtónust. Mindezt aktív összetevői teszik lehetővé:

 • Arbutin (gátolja a melanin termelődést)
 • Fehéreperfa-kéreg kivonat (szintén a melanin termelődést csökkenti)
 • C-vitamin (a felszínhez közeli pigmentfoltokat – szeplő, melasma – halványítja)
 • Zöldtea kivonat (segít megelőzni, hogy a melanint tartalmazó sejtek egy helyen felhalmozódjanak)

A multifunkcionális EGF EXTRA GLOW termékcsalád kitűnő választás otthoni ápolásra.

ClinicCare EGF EXTRA GLOW Liquid termékképLIQUID (TONIK) – 100ml

Hiperpigmentáció elleni összetevőkkel a ragyogó és makulátlan bőrért. Aktív hatóanyagai már a tonizálás során gátolják a melanin szintézist, így csökkennek a sötét foltok. Az eredmény a ragyogó és egységes bőrtónus.

40% AKTÍV HATÓANYAG TARTALOMMAL

                            

 

ClinicCare EGF EXTRA GLOW Essence termékkép

ESSZENCIA – 50ml

Speciális esszencia halványító hatással. Kimagasló antioxidáns tartalommal. Mindemellett gondoskodik a sejtek aktivitásáról, és gátolja a melanin szintézist. Hatóanyagai közt: jeju narancs, arbutin, Fehér eperfa kéregének kivonata, C-vitamin és Zöldtea kivonat melyek hatékonyan halványítják a fénykárosodás és a melasma okozta sötét foltokat. A speciális formula megakadályozza ezeknek a pigmentrendellenességeknek az újbóli megjelenését. Mindemellett hosszantartó hidratálást nyújt a bőrnek.

                                     30% AKTÍV HATÓANYAG TARTALOMMAL


ClinicCare EGF EXTRA GLOW Serum termékképSZÉRUM – 50ml

Speciális szérum halványító hatással a ragyogó bőrért. Hatóanyagai közt: jeju narancs, arbutin, Fehér eperfa kéregének kivonata, C-vitamin és Zöldtea kivonat, melyek hatékonyan halványítják a fénykárosodás és a melasma okozta sötét foltokat. A speciális formula megakadályozza ezeknek a pigmentrendellenességeknek az újbóli megjelenését. A szérum helyreállítja a fáradt és fakó bőr megjelenését.

                                     30% AKTÍV HATÓANYAG TARTALOMMAL

EGF EXTRA PURE – NYUGTATÓ, GYULLADÁSCSÖKKENTŐ ÉS HIDRATÁLÓ TERMÉKCSALÁD

A gyönyörű bőr hibátlan. Sokan küzdenek azonban gyulladásos tünetekkel, pattanásokkal, komedókkal, mitesszerekkel, és ők bizony tudják, hogy milyen nehéz a küzdelem a hibátlan bőrért. Számukra dolgozták ki a ClinicCare szakemberei a multifunkcionális termékek gyulladás elleni EGF EXTRA PURE termékvonalát. A komplett multifunkcionális termékcsalád egy szérumból, egy esszenciából és egy liquid-ből áll, amit igény szerint kiegészíthet a tápláló arcmaszkkal, a fényvédő krémmel vagy akár a szemránckrémmel. A ClinicCare gyulladás elleni multifunkcionális készítményei számos olyan természetes összetevőt tartalmaznak, amik csökkentik a lezajló gyulladásos folyamatokat:

 • az alacsony molekulatömegű hyaluronsav segíti a szöveti gyógyulást és a mikroorganizmusok elleni védő barrier felállítását.
 • a Centella Asiatica felgyorsítja a sérült szövetek gyógyulását, minimalizálja a hegesedést.
 • a Portulaca Oleracea kivonat gyulladás-csökkentő hatású, valamint csökkenti a bőr irritációt.
 • a Houttuynia Cordata kivonat pedig méregtelenítő, vírusölő és antibakteriális hatással bír.

Az EGF EXTRA PURE multifunkcionális ápolási termékcsalád:

ClinicCare EGF EXTRA PURE Liquid termékképLIQUID (TONIK) – 100ml

A PURE termékcsalád már a tonizálás közben hidratálja és táplálja bőrt. Nyugtatja az érzékeny, irritált, gyulladásra hajlamos területeket. A magas koncentrációjú aktív hatóanyagoknak köszönhetően gyulladáscsökkentő és antibakteriális hatású. Mindemellett stimulálja a kollagén szintézist, csökkenti a faggyúmirigy működését, valamint előkészíti a bőrt a bőrápolás további lépéseihez.

                                    25% AKTÍV HATÓANYAGTARTALOMMAL

 

ClinicCare EGF EXTRA PURE Essence termékképESSZENCIA – 50ml

Esszencia, rengeteg értékes hatóanyaggal a legproblémásabb bőrökre (seborrhoea, akne). Zöld tea kivonattal gazdagítva, mely már önmagában is nyugtatja az érzékeny, gyulladásra hajlamos bőrt, mindemellett remek antioxidáns. A kis molekulatömegű hyaluronsav és a gyógynövények kombinációja hosszantartó és mély hidratálást biztosít. Ezek mellett javítja a bőr természetes védőrétegét, ezzel megelőzve a láthatatlan vízleadást és a bőrkép további romlását.

                                    40% AKTÍV HATÓANYAGTARTALOMMAL

 

ClinicCare EGF EXTRA PURE Serum termékképSZÉRUM – 50ml

Speciális szérum, magas koncentrációjú aktív hatóanyagokkal a legproblémásabb bőrökre kifejlesztve (seborrhoea, akne, gyulladt bőr). A zöld tea kivonat nyugtatja a bőrt és csökkenti a gyulladásos folyamatokat, valamint hatékony antioxidáns. A kis molekulatömegű hyaluronsav és a gyógynövények kombinációja hosszantartó és mély hidratálást biztosít. Antibakteriális, antiszeptikus, gyulladáscsökkentő hatású, emellett segít helyreállítani a bőr természetes védekezőképességét.

                                     30% AKTÍV HATÓANYAGTARTALOMMAL

EGF EXTRA REFRESH – BŐRFIATALÍTÓ, LIFTING ÉS ANTI-AGING TERMÉKCSALÁD

Az öregedés egy természetes, elkerülhetetlen folyamat. Ahogy megkezdődik az idősödés folyamata; bőrünk szerkezete is változni kezd. Az élettani folyamatok továbbra is lejátszódnak, csak lassabban mennek végbe, kevesebb új sejt alakul ki. Ennek látható jeleként megváltozik a bőr állaga és megjelenése, ráncok keletkeznek. Ennek védelmében a legfontosabb amit tehetünk, hogy folyamatosan tápláljuk, hidratáljuk és védjük bőrünket. Mivel a belső folyamatokat elkerülni nem tudjuk, kívülről kell segítenünk a sejt regenerációt és a sejt képződést. Ehhez kiváló megoldás lehet az EGF EXTRA REFRESH multifunkcionális ápolási termékcsalád, ami a mindennapokra nyújt megfelelő támogatást.

Ehhez az aktív hatóanyagok létfontosságúak:

 • Hyaluronsav (LMWHA 5 nm) – A bőr természetes összetevője, saját tömegénél 1000-szer több vizet képes megkötni.
 • Sodium PCA – A bőr fontos alkotóeleme, védi a bőrsejteket a  kiszáradástól.
 • Betaine – Extra hidratálást nyújt a bőrnek.
 • Glycerin – Természetes bőrkomponens, segít fenntartani a külső  bőrbarriert, védelmet nyújt a kiszáradás és hámlás ellen.

Az otthon használatra is ajánlható, EGF EXTRA REFRESH multifunkcionális ápolási csomag tagjai:

ClinicCare EGF EXTRA REFRESH Liquid termékképLIQUID (TONIK) – 100ml

Intenzív bőrfiatalító és hidratáló hatással. Gátolja a szabadgyökök elszaporodását és hosszantartó mély hidratálást biztosít. Fokozza a bőr védőrétegét, friss és ragyogó arcbőrt biztosít, irritáció nélkül.

 40% AKTÍV HATÓANYAGTARTALOMMAL

 

ClinicCare EGF EXTRA REFRESH Essence termékképESSZENCIA – 50ml

Hidratáló és frissítő hatású esszencia még a legérzékenyebb bőrtípusra is. A kis molekulatömegű hialuronsav mély és hosszantartó hidratálást biztosít, valamint segít regenerálni a sérült szöveteket. A speciális növényi összetevők hatékony gyulladáscsökkentők, valamint növelik a baktériumok és vírusok elleni védekezést. Ez a lágy textúrájú esszencia erősíti az immunvédekezést és a bőr természetes védőrétegét is a stresszel és a külső káros hatásokkal szemben.

                                       30% AKTÍV HATÓANYAGTARTALOMMAL

 

ClinicCare EGF EXTRA REFRESH Serum termékképSZÉRUM – 50ml

Speciális anti-aging szérum revitalizáló hatással. Kis molekulasúlyú hialuronsav és növényi kivonatok mély és hosszantartó hidratálást biztosít, emellett erősíti a védekezést a baktériumokkal és a vírusokkal szemben. A bőr fiatalossá és ragyogóvá válik. Erősíti a bőr védekező képességét, védi a kiszáradástól és a stressz okozta bántalmaktól. Nyugtatja az érzékeny bőrt.

                                   25% AKTÍV HATÓANYAG TARTALOMMAL

Fátyolmaszkok

EGF PURE MASK – GYULLADÁSCSÖKKENTŐ MASZK – 35g

ClinicCare EGF Pure Mask Gyulladáscsökkentő maszk termékkép

Hatóanyaggal átitatott fátyolmaszk. Nyugtató, intenzív regeneráló, hidratáló és hosszantartó antibakteriális hatást nyújtó tápláló maszk, szeborreás gyulladt bőrre.

Otthoni felhasználás: Helyezzük fel a nyugtató fátyolmaszkot az arcra majd a 20-40 perc hatóidő elteltével távolítsuk el.

20% AKTÍV HATÓANYAG TARTALOMMAL

EGF GLOW MASK – PIGMENTRENDELLENESSÉG ELLEN – 35g

ClinicCare EGF Glow Mask Pigmentrendellenességek ellen termékkép

Hatóanyaggal átitatott fátyolmaszk, pigment rendellenességek és az öregedési folyamatok ellen, nyugtatja a bőrt és hosszantartó anti-aging hatást biztosít. Hiperpigmentált és érzékeny bőrökre kiváló.

Otthoni felhasználás: Helyezzük fel a speciális fátyolmaszkot az arcra majd a 20-40 perc hatóidő elteltével távolítsuk el.

 

20% AKTÍV HATÓANYAG TARTALOMMAL

EGF REFRESH/TIGHT MASK – ANTI-AGING MASZK – 35g

ClinicCare EGF Refresh/Tight Mask Anti-aging maszk termékkép

Hatóanyaggal átitatott fátyolmaszk. Intenzív revitalizáló, ránctalanító, lifting és feszesítő összetevőkkel a maximális anti-ageing hatás elérése érdekében.

Otthoni felhasználás: Helyezzük fel az anti-aging fátyolmaszkot az arcra majd a 20-40 perc hatóidő elteltével távolítsuk el.

 

20% AKTÍV HATÓANYAGTARTALOMMAL

EGF PURE PORE MINIMIZER MASK – PÓRUSÖSSZEHÚZÓ, NYUGTATÓ HIDRATÁLÓ MASZK – 5x25g

ClinicCare EGF Pure Pore Minimizer Mask Pórusösszehúzó, nyugtató, hidratáló termékkép

Hatóanyaggal átitatott fátyolmaszk kifejezetten problémás bőrre. Legfőbb hatóanyaga az aktív szén, mely mint egy mágnes magához vonzza a szennyeződéseket, baktériumokat, ezzel ’felvéve a harcot’ a szeborreás problémák ellen. Segít a meglévő comedók, aknék, tág pórusok ellen, valamint megelőzi az újabb bőrproblémák kialakulását.

Hatékonyan tisztítja a bőrt, nagy mértékű hidratálást biztosít és ragyogó egységes bőrképet eredményez.

Otthoni felhasználás: Helyezzük a nyugtató fátyolmaszkot az arcra, hagyjuk hatni 20-40 percig.

 

8% AKTÍV HATÓANYAG TARTALOMMAL

Fényvédők

SUN SHIELD CREAM SPF30+ – FÉNYVÉDŐ KRÉM SPF 30+ – 50ml

ClinicCare Sun Shield Silky Cream SPF30+ termékkép

A 13 órás formulának köszönhetően, ez a 30 faktoros fényvédő krém egész napos védelmet nyújt a nap káros sugaraitól. A gyógynövény kivonatok hozzájárulnak a bőr hidratáltságához és vitalitásához. A komplex formula gondoskodik a bőr bársonyosságáról. Tökéletes sminkalap, gyorsan felszívódik, mindennapi használatra ideális.

Otthoni felhasználás: Mindennapi rutinként a nappali krémünk után vagy akár helyett is alkalmazható, mert nem csak a vízparton- strandon érdemes a fényvédelemre figyelni.

60% AKTÍV HATÓANYAG TARTALOMMAL

PREMIUM DERMO CORRECTIVE CREAM SPF50+ – DERMAKORREKCIÓS FÉNYVÉDŐ KRÉM SPF50+ – 30ml

ClinicCare Premium Dermo Corrective Cream SPF50+ - Prémium Dermakorrekciós Fényvédő Krém SPF50+ - 30ml

Ez az „all in 1” korrekciós krém tökéletes akár mindennapi használatra, mint napvédő, sminkalap valamint hidratáló krém, ezáltal segít megelőzni az öregedés jeleit. Ez a multifunkcionális, intelligens pigmenteket tartalmazó krém igazodik a bőr saját tónusához és mindeközben védi a káros UVA/UVB sugaraktól. Fiatal, selymes és puha tapintású bőrképet eredményez.

Otthoni felhasználás: Mindennapi rutinként a nappali krémünk után vagy akár helyett is alkalmazható, mert nem csak a vízparton- strandon érdemes a fényvédelemre figyelni.

50% AKTÍV HATÓANYAG TARTALOMMAL

Krémek

LIP & EYE RENEWAL CREAM – AJAK & SZEMKÖRNYÉKÁPOLÓ – 30ml és 50ml

ClinicCare Lip&Eye Renewal Cream termékkép

A szemkörnyék és az ajak bőre különösen érzékeny terület, ez célzott ápolást igényel. Erre specializálódva a kivételesen gazdag formula látványosan csökkenti az öregedés jeleit. Hyaluronnal, antioxidánsokkal növeli a bőr rugalmasságát, természetes vízmegkötő képességét és hosszantartó, mély hidratálással fokozza a komplex anti-ageing hatást.

Otthoni felhasználás: Gyengéd masszírozó mozdulatokkal oszlassuk el, az ajak-és szemkörnyék érzékeny területén. 

Minden bőrtípusra, minél korábbi életkorban a mindennapi bőrápolás részévé kell váljon.

40% AKTÍV HATÓANYAG TARTALOMMAL

PREMIUM TIME REVERSE CREAM (FACE&NECK) – PREMIUM ANTI-AGING KRÉM – 30ml (AIRLESS JAR)

ClinicCare Premium Time Reverse Cream

A kis molekulatömegű hialuron-savval és tápláló antioxidánsokkal teli bársonyos krém intenzív hidratáló hatással állítja helyre a bőr rugalmasságát.

A díjnyertes, tudomány ihlette formula egyesíti a ClinicCare egyedülálló Time Reverse komplexét a szuperhatékony öregedésgátló összetevőkkel, amelyek segítenek megújítani és feszesíteni a bőrt, növelni a természetes hidratáltságot és ragyogást. Visszafordítjuk az öregedést!

Minden bőrtípusra alkalmas.

Használjuk mindennap reggel és este a megtisztított arcbőrre, vagy a már megszokott krémünk, esszenciánk, szérumunk fölé rétegezve.

 

 • Javítja a bőr textúráját, csökkenti a ráncok mélységét.
 • Minimalizálja a bőr kipirulását, mérsékli a gyulladásokat.
 • Javítja a bőr természetes hidratáltságát.
 • Segít a bőrnek az egészséges elasztin- és kollagén-termelésben.
 • Halványítja a hiperpigmentált foltokat, valamint segít megakadályozni újabbak kialakulását.

Kiegészíti a feszesítő, tonizáló és halványító kezeléseket is.

Főbb hatóanyagai:

 

 • Niacinamide: Egyszerre véd a nap káros sugaraitól, a környezeti hatásoktól, valamint segít újjáépíteni a sérült sejteket. Hatékonyan halványítja a hiperpigmentált foltokat, mindamellett segít megelőzni az újabbak kialakulását. Csökkenti a ráncok mélységét, gátolja újak megjelenését.
 • Kis molekulasúlyú hialuronsav: Hidratáltság fokozása. De! A leggyakrabban emlegetett tulajdonsága mellett a hialuronsav növeli a bőr rugalmasságát, viszkozitását. Segít a szövetek helyre-állításában, a sejtek anyagcsere folyamatainak, valamint az immun- és gyulladásos reakciók szabályozásában.
 • Szalicilsav: Javítja a bőr megjelenését, halványítja a foltokat, segít a megelőzésükben és rendkívül jótékony hatással van a problémás bőrre. Fellazítja az elhalt hámsejteket, feloldja az esetleges komedókat, ezáltal tisztítja az eltömődött pórusokat. Csökkenti a gyulladást és a bőrpírt.
 • Skinectura: Magas fruktóz-és rutintartalommal bíró növényi kivonat. Növeli a szerkezeti fehérjék; kollagén és elasztin újratermelődését. Rendkívül gyorsan csökkenti a ráncokat, feszesíti a megereszkedett bőrt, hosszantartó használat esetén pedig segít az új, feszes kötőszövetállomány kialakításában. Gyors és egyedülálló megköze-lítést kínál az idő múlásával szemben, az egészségesebb, fiatalabb és szebb kinézetű bőrképért.
 • TENS’UP: Innovatív aktív összetevő komplex a feszes és tónusos bőrért. Ezek a makromolekulák olyan mechanikai feszültséget hoznak létre a bőr felszínén, amely egyből kisimítja a bőrfelületet, és azonnal egyenletes, ragyogó megjelenést biztosít. A Retinolhoz hasonló aktivitást mutat. Növeli a kollagénszintézist az egységes, ránctalan bőrképért.
 • Acetyl Heyapeptide-8: Botox analóg.
 • Tocopheryl Acetate: Antioxidáns, amely segít megvédeni a bőrt a szennyeződésektől és egyéb környezeti stressztől, amelyek roncsol-ják a bőr egészséges szerkezetét.
 • Uniclay: Biotechnológiai összetevő, erjesztésen alapuló kivonat, amely agyag mikroorganizmusokból származik, és utánozza az anyag bőrre gyakorolt hatását: tisztább, simább és szebb bőrt eredményez.

 

Samponok

ENERGIZING HAIR SHAMPOO – ENERGETIZÁLÓ HAJSAMPON – 500ml

CinicCare Energizing Hair Shampoo termékkép

Energetizáló hajsampon egyedülálló aktív hatóanyag komplex, mely megelőzi a hajhullást és táplálja a fejbőrt. Kombinálja a nyugtató hatóanyagokat és antioxidánsokat, serkenti a hajnövekedést és intenzív hidratálást biztosít.

75% AKTÍV HATÓANYAG TARTALOMMAL

ENERGIZING HAIR CONDITIONER – ENERGETIZÁLÓ HAJBALZSAM – 500ml

ClinicCare Energizing Hair Conditioner termékkép

Egyedülálló aktív hatóanyag kombináció az erős és egészséges hajért. Kombinálja a nyugtató hatóanyagokat és antioxidánsokat, serkenti a hajnövekedést és intenzív hidratálást biztosít. A samponnal együtt használva érhető el a legjobb eredmény.

20% AKTÍV HATÓANYAG TARTALOMMAL

A termékek áráról személyesen és telefonon is tudsz érdeklődni.