Normalizáló tini arctisztító kezelés

A kezelés menete:

  1. lépés: Letisztítás :a bőr előkészítése, a szennyeződések eltávolítása
  2. lépés: Peelingezés: az elhalt hámsejtek eltávolítása
  3. lépés: Tonizálás
  4. lépés: Gőz alatti felpuhító masszázs, előkészítés a tisztításhoz
  5. lépés: Tisztítás: a pattanások eltávolítása
  6. lépés: Vio: gépi fertőtlenítés
  7. lépés: Nyugtató pakolás
  8. lépés : Befejező ápolás

A kezelés során a bőrt aktuális állapotának megfelelően kezeljük, a meglévő mitesszereket eltávolítjuk, majd hidratáljuk, tápláljuk azt. A kezelés eredményeképpen a pórusok kitisztulnak, javul a bőrlégzés, tapintása puhává válik és az arc újra hidratált lesz. Pattanásos, problémás bőrű vendégeknél a meglévő mitesszerek eltávolítása mellett célunk a gyulladásos folyamatok csökkentése és a faggyútermelődés normalizálása és a pórusok összehúzása.

A kezelést megelőzheti:

 –Hydrafacial kezelés is, amely egy hidrodermabráziós eljárás, ami segíti a tisztítás, a hámlasztás és a pórusfelszabadítás, gyulladáscsökkentés és folyadékpótlás folyamatait.

Biztosítja a bőr antioxidánsokkal való védelmét. A legtöbb bőrtípusnál alkalmazható, mert javítja a bőr tónusát, kisimítja a finom vonalakat, ráncokat. Teljes bőrfelszíni megújítást okoz hatékonyan, fájdalmatlanul, rendkívüli komplex módon, gyógyulási idő nélkül.

+4.000 Huf

-Gyémántfejes mikrodermabráziós kezelés, ami a hatóanyagok jobb felszívódását és az elhalt szaru sejtek eltávolítását teszik lehetővé.

+4000 Huf