HIFU
Mikrofókuszált ultrahangos arcfeszesítés

Teljes Arc: 115.000 Ft

Szemkörnyék, szemhéjemelés: 52.000 Ft

Az ár a lövésszámok számától is függ.

Alkalmazási lehetőségeket:

  • Arc-nyak-dekoltázs fiatalítás
  • Face lifting
  • Bőrfeszesítés
  • Szemöldök emelés
  • Nasolabialis ránccsökkentést
  • Arckontúr javítás

A Microson Pen működése a HIFU arcfiatalító eljáráson alapul. A készülék fókuszált ultrahang technológiája a bőr különböző rétegeiben apró, kontrollált hősérülési pontot hoz létre az alkalmazott pen-transducer típusától függően 4,5 mm, 3,0 mm és 1,5 mm mélységekben.

KATArtist pilisvörösvár HIFU

A kezelés esszenciája az a folyamat, mely során a 60-65 ℃ hőmérsékleten létrehozott hősérülések pontjainak környezetében először egy „shrinking”-nek nevezett azonnali szövetfeszesítés jön létre. Ezt követi a 2-4 hónap alatt felépülő, a fibroblast állomány rekonstrukcióján alapuló neo-collagenesis folyamat, amely során egy hosszútávú face-lifting és arcfeszesítő hatás alakul ki.

Miért válassza az EUNSUNG  Microson Pen HIFU kezelést?

Nagy pontosságú orvosi technológiát alkalmaz szemöldök és arc liftinghez.
Egyetlen kezelés, eredményes, komplex és tartós arcfiatalítást eredményez.
A kezelés ugyanolyan eredményes minden bőrtípus esetén.
A készülék biztonságos, megfelel az orvosi készülékek nemzetközi biztonsági és teljesítményre vonatkozó sztenderdjeinek, rendelkezik a megfelelő CE tanusítvánnyal.
5-7 évvel fiatalabbá teszi a kinézetet, beindítja a kollagén, elasztin termelést, feszesíti és tömöríti a bőrt.
Bőre 6 hónapig folyamatosan javul.

Pilisvörösvár Kozmetika Katartist HIFU

Microson Pen kezelési területek:

Azok a HIFU készülékek, amelyek pontokból álló sorozatlövésekkel hoznak létre koagulációs pontokat nehezen tudják kezelni a szem és száj körüli területeket azok formája, mérete és ívelt felülete miatt.
A Microson Pen – más HIFU berendezésekkel szemben – egyetlen koagulációs pontot hoz létre és folyamatosanmozgatható a kezelési területen, lehetővé téve a kis területek kezelését, mint például a periorbitális ( szem körüli ),periorális ( száj körüli ), nasolabiális vonalak ( orr-ajak barázda) és más íves vagy szabálytalan formájú részek, mint a homlok és áll.
A Microson Pen tehát az orcák kezelésén kívül különösen az arc kisebb méretű területein alkalmazható nagy hatékonysággal.

A pen-transducerbe épített szenzor folyamatosan érzékeli, hogy a transducer hőmérséklete elérte vagy meghaladja a43 ℃-t, így a kezelés maximálisan  biztonságos, a bőr felületén semmilyen sérülés nem történhet.

Az arc bőrének anatómiai adottságainak megfelelően három rétegben, az arc különböző zónáira kiterjedően magas számú mikro-koagulációs sérülést szükséges létrehozni a hatásos kezelés érdekében.
A kezelt terület már a HIFU eljárás után közvetlenül is látványosan fiatalabb. 

A végleges eredmények 2-4 hónap alatt teljesednek ki, és kb. egy évig tartósan megmaradnak. A Microson Pen teljes arcfiatalítást tesz lehetővé, mert 1,5 mm, 3,0 mm és 4,5 mm mélységben egyaránt képes dolgozni, elérve azt a SMAS réteget is, amit más elektrokozmetikai vagy fényesztétikai eljárások nem tudnak kezelni.